Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


lps tu biaq pi la aku nak buat muka apa pon buekkk ahaha
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
lps biaq aku nak



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 21-Jun-2007 11:19
ya saya gayat main ski. saya mengaku.
ni main kat mount ruapehu. ski so syiok. aku jatuh banyak kali. ha ha bodo ha ha. drp jatuh lepas dari tebing tu baik jatuh terus. akibat drp yg demikian, aku byk lebam skarang and badan aku sakettt huuu huuuu. tapi ski instructor dia so comel. auwwwwww. lps tu main snowball babi la kwn2 aku aim kat muka cissss ahahaha nak aram saket hoiiiii. lps tu ada one time ni kena kat mata wei sakitttttt

ok dah abeh byebye

© Pidgin Technologies Ltd. 2016